94 Camaro has broken high beams and one speed wipers? - Team Camaro Tech
Team Camaro Tech join team camaro

Registered users (free) do not see these large ads

Fourth Generation 1993-2002

LinkBack Thread Tools
Display Modes
Old Apr 26th, 12, 02:06 AM   #1 (permalink)
Join Date: Apr 2012
Location: San Diego
Posts: 1
Exclamation 94 Camaro has broken high beams and one speed wipers?

I bought my 94 Camaro with a malfunction in the turn signal lever. Signals work fine except the wipers having one speed (highest speed) and non operating high beams.

I'm in need of assistance of what could be the issue here. The lever looks in good condition until operating these units. I'm wondering if it's the spring, a misplaced part, or the switch itself.

Please help me figure out what part I need to order. Thank You!
KeylimeSpy94 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message

1994, high beams, signal lever, signal switch, wipers
Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.

Email Address:
First Name
Rather than just Hot69, gotta real name?


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

» Recent Discussions
Got my kids into model...
Oct 9th, 15 10:07 AM
by Gbauer
Last post by Ps930
Today 10:43 AM
52 Replies, 2,058 Views
Fuel pump/regulator...
Today 09:50 AM
by HawkX66
Last post by Everett#2390
Today 10:23 AM
1 Replies, 46 Views
heating/ac/ windshield...
Today 07:41 AM
by etcopy1
Last post by Vega$69
Today 07:45 AM
1 Replies, 79 Views
My way of leaving a Car...
Oct 23rd, 16 04:47 AM
by dawg
Last post by DOUG G
Today 07:33 AM
11 Replies, 437 Views
Tires for a 2011
Oct 26th, 16 02:26 PM
Last post by tp_smith
Today 07:01 AM
17 Replies, 384 Views
digital tire pressure...
Yesterday 09:08 PM
by SophiaL
Last post by zdld17
Today 06:59 AM
2 Replies, 111 Views
Smoke Glass Package ?
Jul 31st, 16 06:16 PM
by dukhnt
Last post by Vega$69
Today 06:36 AM
14 Replies, 492 Views
MSD 6AL starting issues
Yesterday 05:36 PM
by ggsz28
Last post by Everett#2390
Today 06:18 AM
5 Replies, 135 Views
Shifter handle too far...
Yesterday 11:34 AM
by richr60
Last post by Everett#2390
Today 06:11 AM
15 Replies, 300 Views
69 LS3 Swap
Sep 13th, 16 05:34 AM
Last post by gphusker
Today 05:14 AM
133 Replies, 4,210 Views
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -7. The time now is 10:47 AM.

Camaros.net - 2009 AutoForums.com
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.