Rally Sport head lamp doors.. - Team Camaro Tech
Tech 2000 Our previous General Forum
Replies ONLY - no new topics.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old May 4th, 01, 03:03 PM Thread Starter
Senior Tech
 
Join Date: Mar 2001
Location: Niceville Fl
Posts: 1,070
Question

Is it possible to get a set of electric motors to operate the headlight doors on a 69 Rally Sport? I am sick of this old vac system that never works. It work when I bought the car about 6mo ago but slowly stopped working alittle at a time and now nothing. I have 16lbs of vac at idle so I know that's not it.
69CamaroRacer is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old May 4th, 01, 06:06 PM
Senior Tech
Steve
 
mccorry's Avatar
 
Join Date: Apr 1999
Location: Grove City, Ohio, USA
Posts: 1,669
Garage
Post

Probably your actuators have had it. That is the most common problem.

I don't know of any "kit" to change them over....and the 1967 Electric system leaves much to be desired also....

------------------
Steve McCorry - Central Ohio Camaro Club
'69 Camaro RS/SS-350 - Daytona Yellow
'95 Camaro Z-28 - Sebring Silver
click here to see my webpage ---> www.mindspring.com/~mccorry (updated 3/10/01)
mccorry is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old May 4th, 01, 06:22 PM
Gold Lifetime Member
 
stevo camaro's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Dunsmuir, CA
Posts: 2,045
Garage
Wink

Easy there steve, mine work fine. LOL
69racer, it would probably be easier to fix your vacumn system than go through the change over to electric.

------------------
Steve
67 SS 396,4-sp
67 RS 327,4-sp
72 RS 350/350
69 4X4 suburban 350,4-sp
73 3/4 ton 454/400
Stevo Camaro's Toy
Our Muscle Cars
stevo camaro is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old May 4th, 01, 08:15 PM
Senior Tech
Kurt S
 
Kurt S's Avatar
 
Join Date: Jan 1999
Location: Ann Arbor, MI
Posts: 6,074
Post

Assuming the problem is the actuators and not a system problem, I'd pull them and put a lubricant (silicone?) in the vacuum holes and move the piston back and forth til it moved freer.
But if this problem got worse on both sides at the same time, I'd be looking at the switches/valves.

------------------
Kurt S.
CRG www.camaros.org
Kurt S is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome