Problem with my daily driver - Team Camaro Tech
Troubleshooting Diagnosing problems done here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old Aug 17th, 09, 11:07 PM Thread Starter
Senior Tech
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 240
Problem with my daily driver

Was wondering if anyone had a idea what's wrong with my Chevy metro
Its the 1.3 and I just had the head shaved - and I replaced the timing belt and water pump - I put the car back together and at first I didn't have any power to the cam shaft sensor - and then after a bit I lost power to the computer. This stinks
Any Ideas will be greatly appreciated.

Joe
urbs big block camaro is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old Aug 18th, 09, 03:58 AM
Gold Lifetime Member
BILL
 
SPARKY69's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: HENDERSONVILLE N.C.
Posts: 9,352
Re: Problem with my daily driver

Sounds like you lost power from somewhere?? Retrace your steps..
SPARKY69 is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old Aug 18th, 09, 09:19 PM Thread Starter
Senior Tech
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 240
Re: Problem with my daily driver

well I found the computer had a blown fuse so I replaced that fuse, but I only have power to two injectors ( 3 and 4 ) but NO POWER to ( 1 and 2 ) I am confused.
urbs big block camaro is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old Aug 19th, 09, 03:43 AM
Gold Lifetime Member
BILL
 
SPARKY69's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: HENDERSONVILLE N.C.
Posts: 9,352
Re: Problem with my daily driver

Sounds like you might have pinched a part of the harness for the injectors..trace the wires from the injectors back and look for a cut or pinched wire??
SPARKY69 is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old Aug 21st, 09, 09:07 PM Thread Starter
Senior Tech
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 240
Re: Problem with my daily driver

Got it figured out -- had the timing on the wrong mark
urbs big block camaro is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome