305 tpi help - Team Camaro Tech
Troubleshooting Diagnosing problems done here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old Mar 22nd, 11, 02:13 PM Thread Starter
Don
 
Join Date: Mar 2011
Location: Tx
Posts: 5
305 tpi help

I have a 1986 305 TPI from an 86 Camaro in my truck. Has run great untill Satutday when at GOOD GUYS car show sittting in line it died. Starts back up but would not idle unless you gave it gas, made it home but had to hold accelerator peddle a little to keep it running, ran fine on the highway home but would not idle at stop lights. Once I got home and pulled into garage it worked fine ??? I did notice my inline fuel pump was noisey and the fuel line coming out of the pump was vibrating, I replaced filters a week ago and it ran fine untill this. Could a faulty fuel pump cause it to not idle but run fine on highway or should I check the TPS and IAC sensors. . I have a new fuel pump ordered don't like the intermitent noisy pump. Thanks for the help
labdog is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome