Accel DFI Problems - Team Camaro Tech
Troubleshooting Diagnosing problems done here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old Feb 22nd, 02, 06:42 AM
rogleete
Guest
 
Posts: n/a
I just put a TPI on my motor with the Accel DFI harness/computer and the motor will fire up put then die almost instantly....i've tried bypassing the distributor wire and checked voltage.. what could this be, i'm not very familiar with the DFI yet so any help would do.
-Roger
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old Feb 22nd, 02, 06:53 AM
Gold Lifetime Member
Jody
 
camcojb's Avatar
 
Join Date: Jan 2000
Location: Wilton, Ca. USA
Posts: 10,151
It sounds like your ignition only has power during cranking and not with the key in the "run" position. I'd check that first. The other thing would be if the fuel pump only runs in the crank position. Do you hear the pump running when you turn the key on?

Jody
camcojb is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome