84 camaro cruise control, windshield washer and wiper malfunction - Team Camaro Tech
Troubleshooting Diagnosing problems done here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old Jun 26th, 00, 06:56 PM Thread Starter
 
Join Date: Jun 2000
Location: Pa.U>S>A>
Posts: 3
Unhappy


My cruise and my washer do not work at all.My wipers work properly on low and high settings But in off position it acts like its on high delay and when I put it on delay the wipers just stop wherever there at on the wind shield at the time and do nothing until I switch to one of the other settings.HELP!!

------------------

Bob Phillips
Raven is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old Jun 28th, 00, 02:14 PM
Senior Tech
 
Join Date: Aug 1999
Location: Ontario, Canada
Posts: 564
Post

Sounds like a ground wire problem, both units could share a common ground wire. look around for a wire that is disconnected around the fire wall area of the wiper motor
Rob.Canada is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old Jun 28th, 00, 02:17 PM
Senior Tech
 
Join Date: Aug 1999
Location: Ontario, Canada
Posts: 564
Post

One other thing, did you pull the washer pump off the wiper motor? You have to use a pin to line the pump cam up with the the motor carnk, if you didn't then you will find that the pump cam is busted.
Rob.Canada is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome