95 camaro no power to fuel pump. any ideas? - Team Camaro Tech
Troubleshooting Diagnosing problems done here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old Nov 9th, 11, 02:59 PM Thread Starter
steve
 
Join Date: Nov 2011
Location: adrian mi
Posts: 3
95 camaro no power to fuel pump. any ideas?

i changed the fuel pump, and the relay. checked for spark. fuel pump just dosent kick on. i need help
mud4594 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old Nov 9th, 11, 03:51 PM
Gold Lifetime Member
John
 
Vintage 68's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Moraga,Ca.,USA
Posts: 13,705
Re: 95 camaro no power to fuel pump. any ideas?

Have you checked for power to the pump?
The Gray wire to the pump should be hot for a couple seconds at key-on and then hot after start.
Check the supply fuse (#5 IGN/pump = 15amp).
Check for power at the Pink wire to the Fuel Pump relay.
If power is there try jumping the Pink and the Gray wire a listen for Pump - if it runs then issue is with relay power or ECM ...

1968 Convertible
Some trucks
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Other V8 things - some of which float
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Other V6 things - none of which float
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Oh yeah, and 1 "Straight-Six" ...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


If a man says something in the garage - and his wife can't hear him - is he still wrong !!!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Vintage 68 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old Nov 10th, 11, 07:44 PM
Gold Lifetime Member
Mike
 
prostreet69camaro's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Spring Texas
Posts: 5,580
Re: 95 camaro no power to fuel pump. any ideas?

Does this motor have a distributor. My 91 truck with 350 had the same problem. I could pour gas in the throttle body and it would try to fire. But no fuel pressure.

The dist. gives pulses for the injectors to work. My module was bad. Changed the dist. and it ran fine.

Mike
69 Camaro Prostreet - purple w/ghost flames , 502 w/ 871 blower


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
prostreet69camaro is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome