Shifting - Team Camaro Tech
Troubleshooting Diagnosing problems done here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old Oct 19th, 00, 08:19 AM Thread Starter
 
Join Date: Oct 2000
Posts: 2
Post

I have an 86 Z28 automatic and have noticed at around 45 MPH it shifts up and down. Like it can't decide which gear to go into. I have noticed it before but it seems to be getting worse. I had the transmission rebuilt about a year ago (along with an new engine 2 years ago). Can someone help me out.

Thanks
86rebuild is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old Oct 19th, 00, 01:47 PM
Senior Tech
 
Join Date: Feb 2000
Location: Waldorf,Md,USA
Posts: 176
Post

86rebuild, If I was you, I would take it to the shop that did the work and see if they can check it out for you, it is hunting and maybe a TV cable adjustment will take care of it.

------------------
Leo Paugh
MCC #017
www.clark.net/pub/chevelle/mcc.htm
There are no strangers here, only friends you haven't met.
chev64 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome