350 turbo - Team Camaro Tech
Troubleshooting Diagnosing problems done here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old Apr 20th, 00, 06:23 PM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2000
Posts: 30
Post

i have a 69 camaro with a 468 pushing around 500+ hp. it has a 350 turbo trans. yesterday i got on it pretty hard and after 4 or 5 miles on down the road i notice it trying to slip a little. so i pulled off the road and checked the fluid . it was ok. then when i pulled out i pulled out in 2nd gear. no 1st, then i tried again, still no 1st. so i tried it manually shifting each gear and it worked perfect, but as long as i left it in drive i had no ist gear and it would shift from 2nd to drive pretty fast. what could be the problem? any help would be greatly appreicated. jimbird
jimbird is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old Apr 24th, 00, 09:52 AM
Senior Tech
 
Join Date: Mar 2000
Location: Dtown PA
Posts: 820
Post

TH350? no first gear?> hmmmm, sounds like you either cracked ,squashed or burnt your Sprag Gear. usually they are near bulletproof on upshifts,

------------------
Chris's 67 RS can be seen at http://www.geocities.com/macphreak4evr/index.html
JOIN THE CAMARO NET WEBRING! www.geocities.com/macphreak4evr/webring/webringjoin.htm !!!
Chris Edwards is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome