runnin rough - Team Camaro Tech
Troubleshooting Diagnosing problems done here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old Jul 10th, 03, 12:41 PM Thread Starter
 
Join Date: Jul 2003
Location: hazardky
Posts: 2
Question

i have an 86 camaro v6 2.8 milti port fi
it has set for 4 months now it wont run right ive put a fuel pump in it a coil an inline filter i cleaned the injectors an it still cuts out an misses really badwhen i first start it it will run good 4 a few seconds then it starts cuttin out when i try 2 give it gas any ideas whats wrong with it
camaro kid 19 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old Jul 10th, 03, 05:15 PM
Senior Tech
 
Join Date: Mar 2002
Location: Austin, TX, USA
Posts: 5,277
Post

What about plugs, cap, rotor, and wires? If they aren't brand new, I'd recommend replacing them -- basic engine tune up stuff.

Is it a MAP or MAF system? In ether case the MAP / MAF sensor could be bad. But if you get a decent service manual, there should be troubleshooting procedures for sensors. It's a good idea to follow them, because those can be expensive parts to throw at a problem.

-dnult

Dave
========================
68 Coupe, 350 w/ Edelbrock Performer RPM heads, cam, intake, 700R4, Dave's small body HEI
dnult is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old Jul 11th, 03, 04:42 PM
 
Join Date: May 2003
Posts: 42
Post

i have the 86 camaro service manual if you know what part you need. email me at [email protected] because i may forget to check back with this post
shane_c2003 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome