starting problems on 1986 iroc - Team Camaro Tech
Troubleshooting Diagnosing problems done here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old Jun 19th, 01, 08:58 PM Thread Starter
 
Join Date: Jun 2001
Location: rapid city sd
Posts: 3
Question

I have to turn the car over a long period of time before it will start and also have to pump the gas which i should not have to do on a fuel injection. this has been doing this for the past year. please help
bigrig is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old Jun 20th, 01, 05:20 AM
Senior Tech
 
Join Date: Dec 1999
Location: Meridian, Idaho
Posts: 321
Post

If it is a Tuneport car it could be a weak fuel pump. Connect a presure gauge to the fuel rail fitting and turn the key on. Should be about 40 psi.
camaroguy is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old Jun 20th, 01, 11:50 AM
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 85
Post

<BLOCKQUOTE>quote:</font><HR>Originally posted by camaroguy:
If it is a Tuneport car it could be a weak fuel pump. Connect a presure gauge to the fuel rail fitting and turn the key on. Should be about 40 psi. <HR></BLOCKQUOTE>

Also when was the last time you changed your fuel filter same thing happened to me when my car was injected. But could be fuel pump.

86z28 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome