Turn Signals, 86 Berlinette - Team Camaro Tech
Troubleshooting Diagnosing problems done here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old Jun 16th, 99, 03:55 PM Thread Starter
 
Join Date: Jun 1999
Location: Fayetteville, NC, USA
Posts: 1
Turn signals won't work. I've tried replacing the flasher, no luck. Hazards work fine, and all bulbs are good. When you activate the turn signal, you can hear a click at the box located under the passenger side dash. Is there a relay in this box that needs to be replaced, maybe the whole box. I am lost here, and would greatly appreciate any help given.
Largdakota is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old Jun 20th, 99, 04:51 PM
 
Join Date: Dec 1998
Location: Columbus, Indiana
Posts: 1
I run into a problem a few years back that sounds very similar. The problem ended up being a bad electrical connection at the base of the steering column where the wiring goes up to the turn signal switch. You might break this apart and check the individual wire connections. Mine had never been apart but one of the wires metal ends was mutilated when the connection was put together from the factory.
wbrock is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome