turn signal problem? - Team Camaro Tech
Troubleshooting Diagnosing problems done here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old Feb 25th, 01, 03:50 PM Thread Starter
Tech Team
 
Join Date: Nov 2000
Location: Grafton wv usa
Posts: 47
Post

Have a 68 rs coupe. Can't seem to figure out the problem with the turn signals. The lft. turn signal would not blink so I cleaned the sockets on that side now the blink. But when I turn on the lights or parking lights the left side slows way down an almost stops blinking?? Could this be a ground problem? Also a minor problem is at the dash the rt. dorection green arrow does not blink but the lights do? Hope I have been clear enough with the problem. Hate piring problems so any suggestions would be helpful.
Todd Miller is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old Feb 25th, 01, 06:07 PM
Senior Tech
Dale
 
Join Date: Sep 2000
Location: Glendale,AZ.U.S.A.
Posts: 966
Post

There is a ground wire on back of cluster,under the tach/fuel gauge.Alot of times these are missing,or disconnected.Sounds like your turn bulb is burnt out.Pull the cluster and check ground,and all bulbs.

------------------
68 z28 ,68 rs 327 ,73 454 vette, 2 goofy kids
dale68z is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome