MSD no spark, is cap or rotor bad?How to tell? - Team Camaro Tech
Troubleshooting Diagnosing problems done here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old Apr 11th, 02, 05:11 PM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Scott
 
scott67ss396's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: Lake Stevens
Posts: 224
Garage
Well this is wired, put in a pro bilit distributor MSD 85551 with a accel 300+ ignition worked great came back a few days later it wont start. check the coil,good spark, but no spark at plugs maybe every 4th or 5th turn of the engine you might get a weak spark. would the cap or rotor be bad they look great no crakes or anything.
what to do? or just replace the cap???????
scott67ss396 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old Apr 12th, 02, 02:44 AM
Senior Tech
 
Join Date: May 2000
Location: Westlake, OH 44145
Posts: 707
Test the resistance in your wires first. I'm not sure off the top of my head what the value is but if youu see a MAJOR diff detween several then start there. I think its like 1000 ohms per foot. what you will be looking for is a wire(s)at something way over like 10- 20 K ohms.( no comments on MSD).
Milan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome