wont start - Team Camaro Tech
Troubleshooting Diagnosing problems done here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old Jan 29th, 02, 02:13 AM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2002
Location: spartanburg SC USA
Posts: 2
Exclamation

I have a 87 camero with the 2.8 liter 6 cly and have replaced everything from coil, spark plugs,wires,dist.cap, and checked the fuel pump getting plenty of gas and fire will turn over and over but to no avail it will not catch aslo have checked codes and replaced ECM computer and checked timing can anybody offer suggestions if so thanks.

------------------
Sincerely, Rick
rick1562 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old Jan 29th, 02, 03:32 AM
Moderator
Guess
 
HwyStarJoe's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: New Taxes York
Posts: 15,364
Post

CAMAROnotCAMERO, wanna get this one?

HwyStarJoe is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old Jan 29th, 02, 04:42 AM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2002
Location: spartanburg SC USA
Posts: 2
Post

<BLOCKQUOTE>quote:</font><HR>Originally posted by HwyStarJoe:
CAMAROnotCAMERO, wanna get this one?
<HR></BLOCKQUOTE>I am not worried about the spelling just the damn problem if you are worried about spelling then become a teacher i was looking for only positive inputs to a not so simple problem. Thank you



------------------
Sincerely, Rick
rick1562 is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old Jan 29th, 02, 10:05 AM
Gold Lifetime Member
Paul
 
PDQUICK's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Londonderry, NH
Posts: 1,010
Post

CAMAROnotCAMERO is one of the guys who posts here regularly

Are you getting a signal out of your distributors ignition pick-up?? If not, then the injectors won't fire and you'll have no spark.
PDQUICK is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old Jan 29th, 02, 11:12 AM
Senior Tech
 
Join Date: Apr 2000
Location: holliston, mass
Posts: 622
Post

You have fuel pressure and spark??
Do you have compression?
How did this all start??
Where did you get the fuel pressure signal from?
(The Camero thing is a pet peeve of alot of us... no real offence meant, just ribbin' ya)
John
68ragtop is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome