tach only goes up to 3000rpm, ZZ4 GM distributor fault - Team Camaro Tech
Troubleshooting Diagnosing problems done here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old May 23rd, 03, 11:42 AM Thread Starter
 
Join Date: Jul 2000
Posts: 19
Post

I've got an original tach in my 67 and previous to resto, everything worked great. I did a search on this site and read about the GM HEI and that it has a filter? that may cause this. Is this possible and where is the filter.

[ 05-23-2003, 02:58 PM: Message edited by: Frank ]
Frank is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old May 24th, 03, 06:10 PM
Moderator
David Pozzi
 
davidpozzi's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Location: Central California, USA
Posts: 10,124
Post

When my 67 was brand new, the tach would only go to 3000, the mechanic fixed it by removing the cover and bending the needle down a bit, it was hitting the plastic cover.
David

Check my web page for First Gen Camaro suspension info:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

67 RS 327 original owner. 1965 Lola T-70
davidpozzi is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome