Vibrating problem - Team Camaro Tech
Troubleshooting Diagnosing problems done here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old Dec 16th, 99, 09:39 AM Thread Starter
 
Join Date: Dec 1999
Location: Newman,IL USA
Posts: 2
I have a 89 RS When I start it it vibrates and jerks.I just put a new distributer cap on and it started this.What should I do?Thanks
dustinw03 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old Dec 19th, 99, 04:26 AM
Senior Tech
 
Join Date: Nov 1999
Location: West Richland, Wa. USA
Posts: 175
Cool

Check the firing order (make sure you did not mess it up).

------------------
68SS ZZ4, 4sp T-10, 12 bolt, getting painted

78Z28, 330hp vortec, TH350, 10 bolt (just finished)
1st & 2nd GENGuy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome