wiper motor on 68, 1 speed? - Team Camaro Tech
Troubleshooting Diagnosing problems done here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old May 7th, 02, 04:16 AM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Chris
 
ckaram's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Indiana
Posts: 1,000
Garage
I had my wiper motor replaced last fall.

I never bothered to check both wiper speeds (rarely in the rain). It only works at one speed for both clicks. Any thoughts?

I unplugged and plugged it back in but still one speed. Thanks all.



------------------
68 Camaro ragtop, original 327, angle plug Camel humps, 202's, Performer, Holley 650 double pumper, Doug Thorley headers, 3-speed Saginaw, 3.08 posi, subframe connectors, Addco sway bar

http://hobbystage.net/camaro/cjkaram/
ckaram is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old May 7th, 02, 02:22 PM
Dave RG
Guest
 
Posts: n/a
Check the wiring going to the motor. You should have a low and high speed. Disconnect the switch in the console and check the connections. Clean and reinstall. You could hot wire to make sure it's not the switch. How do you like the Thorley headers? I have chrome ones on my 68 350.
post #3 of 4 (permalink) Old May 8th, 02, 11:56 AM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Chris
 
ckaram's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Indiana
Posts: 1,000
Garage
Thanks Dave, I'll try it. Love those Doug Thorley's! I only wish I would have sprung for the coating. But the chrome doesn't look too bad.
ckaram is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old May 8th, 02, 03:45 PM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Chris
 
ckaram's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Indiana
Posts: 1,000
Garage
DOHHHHH!

One wire wasn't connected! I wish all car problems were this simple...

Thanks again.
ckaram is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome