confused - Team Camaro Tech
Troubleshooting Diagnosing problems done here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old Jul 11th, 03, 04:47 PM Thread Starter
 
Join Date: Jul 2003
Location: hazardky
Posts: 2
Question

my 86 camaro is messed up i have no clue whats wrong with it when i first start it it runs fine but after a few min it starts missin really bad backfirin through the motor an tryin 2 die ive put a fuel pump in it a filter mew plugs cleaned the injectors an every valve i could think of but it still does it please help

[ 07-11-2003, 09:44 PM: Message edited by: camaro kid 19 ]
camaro kid 19 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old Jul 11th, 03, 06:48 PM
Senior Tech
 
Join Date: Mar 2002
Location: Austin, TX, USA
Posts: 5,277
Post

Make sure the distributor is clamped down properly. Inpsect the mechanical advance mechanism to make sure it isn't flopping around. Check the bushings on the weight fulcrums. I've seen vacuum advance actuators come loose from the point / pickup plate allowing it to free flop.

-dnult

Dave
========================
68 Coupe, 350 w/ Edelbrock Performer RPM heads, cam, intake, 700R4, Dave's small body HEI
dnult is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome