Gradually Losing Oil Pressure (95 3.4L) - Team Camaro Tech
Troubleshooting Diagnosing problems done here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old Jan 3rd, 06, 04:21 PM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1
Gradually Losing Oil Pressure (95 3.4L)

Oil pressure starts off fine cold and gradually drops to 0 after about 15min. Stock gauge. Also smell burning oil at this point but not losing any. Pressure will increase if I idle up, but not to original. Not overheating or having any other abnormal performance. Have not wanted to drive it any further than this stage. HELP! Thanks.
BadMad is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old Jan 5th, 06, 05:27 PM
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 3
Re: Gradually Losing Oil Pressure (95 3.4L)

It Sounds Like Your Oil Pressure Sending Unit I Had The Same Problem.
95z28lt1 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old Jan 5th, 06, 07:04 PM
Senior Tech
 
Join Date: Apr 2003
Location: Lakeside, Ca
Posts: 166
Smile Re: Gradually Losing Oil Pressure (95 3.4L)

if you can't hear any lifters ratteling when the press. drops to 0 i would also lean towards the sending unit
67 Plain Jane is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome