hey to ya'll - Team Camaro Tech
Troubleshooting Diagnosing problems done here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old Mar 30th, 06, 07:14 PM Thread Starter
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1
Question hey to ya'll

I just found this web site, I own a 1992 camaro rs I appoligise if Im not doing this right I'm not really good at this kinda stuff. I am just trying to find out if anyone knows about the problem im having now, which is my oil sending unit was pegging out to the right then going to the center then going back full right. I changed out the sending unit then started the car, but no oil pressure within 5 seconds so I shut it down. When I got out the oil had drained out of the engine so I jacked the car up and no oil was around the sending unit but appeared to be coming out a weep hole just above the oil filter housing.
bonte5 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old Apr 2nd, 06, 08:12 PM
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 2
Re: hey to ya'll

Is the weep hole on the block?
chelintony is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old Apr 4th, 06, 10:06 PM
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 15
Re: hey to ya'll

maybe the rod on the oil pump punctured the block , i am not sure but i don't think theres any kind of plugs there for anything. you may consider taking it into a shop and having it looked over. Because that was probably what was causing the eractic behavior in the gauge.
twistedx11 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome