runs ruff - Team Camaro Tech
Troubleshooting Diagnosing problems done here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old May 3rd, 06, 12:55 PM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 20
Question runs ruff

85 irock z 305 tpi replaced wires plugs pcv valve massair flow sensor still runs a little ruff. will not having a muffler make it run ruff?
im going to get muffler this weekend.
louis manco is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old May 3rd, 06, 01:03 PM
Senior Tech
Alex Folino
 
Join Date: Aug 2005
Location: Pittsburgh Pennsylvania
Posts: 1,295
Send a message via AIM to AlexFolino
Re: runs ruff

Did it run rough when you had a muffler on it? I know my 4.3L s-10 runs rough without it. Did you check the engine for timing by chance?

GM service technician.

25 years old. I only drive chevys. Everything else and i do mean everything can rust in piece.

68 owner-The only way to go
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Camaro: A small vicious animal that eats mustangs.
AlexFolino is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old May 3rd, 06, 06:28 PM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 20
Smile Re: runs ruff

bought the car with no muffler car had a cuple of issues fixed every thing but muffler this weekend i will install new one and let you know thanks
louis manco is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old May 3rd, 06, 09:33 PM
Senior Tech
Alex Folino
 
Join Date: Aug 2005
Location: Pittsburgh Pennsylvania
Posts: 1,295
Send a message via AIM to AlexFolino
Re: runs ruff

Check timing on the motor too.

GM service technician.

25 years old. I only drive chevys. Everything else and i do mean everything can rust in piece.

68 owner-The only way to go
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Camaro: A small vicious animal that eats mustangs.
AlexFolino is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Engine Runs Like Crap after dash restoration, Think it may be a short or ground, help Buildinga55 Engine 6 Mar 9th, 06 07:31 PM
1988 305 TBI Runs rough for 5 seconds myothercarisamustang Troubleshooting 5 Jan 3rd, 06 11:34 PM
97 3.8L Camaro code 300 runs real rough jpotts461 Troubleshooting 18 Sep 7th, 05 07:29 PM
turbo 350-700r-4 runs mike 1978 Performance 4 Aug 29th, 05 08:11 AM
engine almost runs after i turn it off rssteve91 Troubleshooting 7 Apr 9th, 01 05:55 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome