Barely Runs...... - Team Camaro Tech
Troubleshooting Diagnosing problems done here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old May 3rd, 06, 07:29 PM Thread Starter
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 3
Unhappy Barely Runs......

My friend has a 87 IROC 350TPI . He had it for about 3 months and it ran good. It now barely runs, will idle roughly at times and when you try to drive it or even rev it in park it pretty much hesitates big time and dies. So far we have gone on a parts replacing binge which normally we wouldnt do but are now pretty much almost out of new parts to replace. We replaced: o2 sensor,MAF, MAF relays, TPS sensor,computer,MSD coil(and stock coil tried) cap, rotor, Had ignition module in dist. tested at Advance and said it was good,fuel filter,new plugs 3 months ago,rebuilt fuel press regulator,plug wires, sprayed soapy water around intake looking for leaks/bubbles. We only have one more guess... could something be wrong in the fuel tank..fuel pump or pickup?,return lines? If we would have taken it in to a shop before spending all this cash on parts we would have been ahead but now my friend is laid off and doesnt have the funds to take it in for diagnosis so were looking for some help/direction on what to look for next. Any help is greatly appreciated!!!
Thanks
Dan
danzo1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Engine Runs Like Crap after dash restoration, Think it may be a short or ground, help Buildinga55 Engine 6 Mar 9th, 06 07:31 PM
1988 305 TBI Runs rough for 5 seconds myothercarisamustang Troubleshooting 5 Jan 3rd, 06 11:34 PM
turbo 350-700r-4 runs mike 1978 Performance 4 Aug 29th, 05 08:11 AM
Timing jumps, runs rough at high RPM Luke68ss Performance 14 Feb 9th, 04 05:40 AM
engine almost runs after i turn it off rssteve91 Troubleshooting 7 Apr 9th, 01 05:55 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome