Where did it go? - Team Camaro Tech
Engine General Engine Discussion.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old Sep 14th, 05, 08:49 PM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2000
Posts: 21,341
Question Where did it go?

Where did the "Chevy Tech.Net" site go to??

Anybody know??

I put this here b/c I figured it listed a bunch of good engine info, so if I put it in the wrong place, please move it.

Thanks,

pdq67



pdq67 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old Sep 15th, 05, 05:28 AM
Moderator
____
 
DOUG G's Avatar
 
Join Date: Mar 1999
Location: Maryland, USA
Posts: 19,439
Garage
Send a message via MSN to DOUG G
Re: Where did it go?

https://www.camaros.net/techref/ this is all I got on my favorites list.

Now I have this too http://www.chevytech.net/ (under construction)

68 Camaro~LSx ~all motor
1.54 60'--6.95 @ 98.45 660'--10.96 @ 121.53
DOUG G is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old Sep 15th, 05, 05:56 AM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2000
Posts: 21,341
Smile Re: Where did it go?

Thanks Doug.

It didn't pull up as under construction so I will wait a bit and try to access it again later.

pdq67



pdq67 is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old Sep 15th, 05, 06:03 AM
Gold Lifetime Member
Buck
 
Buck's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Kettering, Ohio
Posts: 2,568
Re: Where did it go?

I was able to get to the site.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

(far superior to the Pontiac Phoenix)

The Internet. It doesn't make you stupid. It just makes your stupidity more accessible to others.
Buck is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old Sep 15th, 05, 08:05 AM
Gold Lifetime Member
Jim
 
Join Date: Dec 1999
Location: Yorkville, Illinois USA
Posts: 22,121
Re: Where did it go?

site works for me, too.... looks like a work in progress tho.





To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
New website for my vert is coming together. Do ya like the slide show on the home page?
JimM is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old Sep 15th, 05, 05:41 PM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2000
Posts: 21,341
Thumbs up Re: Where did it go?

I will try it again..

Thanks,

pdq67



pdq67 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome