It started !!! - Team Camaro Tech
Engine General Engine Discussion.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old Nov 13th, 05, 05:43 PM Thread Starter
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 18
Smile It started !!!

After a 'small' resto project that started in 2002, my 68 RS (327/275 w/powerglide) convertible is alive!! Started for the first time since a rebuild this afternoon. Small exhaust leak, and a couple of minor things, but it started and ran decent!!! Too bad its gonna be snowing soon.....
BCOates is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old Nov 13th, 05, 08:18 PM
Gold Lifetime Member
Mike, 69's rule
 
zuma's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Nor Cal, USA
Posts: 5,325
Re: It started !!!

Congrats!!! Now get it on the road and put some miles on her before the snow begins!!

(STAY THIRSTY, MY FRIENDS).

1969 Camaro
1990 IROCZ28 convertible (SOLD)
2004 Silverado Z71 4x4
2008 Pontiac G8 GT
GGSMU member

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
zuma is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old Nov 13th, 05, 08:44 PM
Gold Lifetime Member
Jim
 
Join Date: Dec 1999
Location: Yorkville, Illinois USA
Posts: 22,121
Re: It started !!!

ain't that a great feeling!





To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
New website for my vert is coming together. Do ya like the slide show on the home page?
JimM is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old Nov 13th, 05, 10:14 PM
Senior Tech
Chris
 
Join Date: Jun 2005
Location: Wichita Falls, Texas
Posts: 537
Cool Re: It started !!!

Yes, congrats!!!!!!!!!!!!!!!

1967 Chevelle 496BB/TH400/Dana-60 (Show and Go)
1967 El Camino 388SB/700R4/12-bolt posi (Daily Driver)
1967 C10 Short-Wide 496BB/TH400/12-bolt (The Shop Truck)
2008 Harley Davidson Dyna Low Rider


Chris @
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Motorhead62 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FINALLY STARTED! Question though foreverlookin Engine 4 Sep 9th, 05 12:12 PM
Motor started without spark plug Flynn69 Engine 4 Aug 14th, 05 05:51 PM
Started.......Won't Start Again???? mrfadedglory3 Camaro Tech 2 Jul 26th, 05 07:14 AM
So.. I started the Camaro up today, and.... garfield Engine 13 Feb 4th, 05 10:46 AM
started working again angelglo Bench Racing 4 May 20th, 04 08:00 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome