Cold misfire - Team Camaro Tech
Sixth Generation Forum to discuss the upcoming 6th Generation Chevrolet Camaro

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old Apr 9th, 18, 11:42 AM Thread Starter
Probationer
Mark
 
Join Date: Apr 2018
Location: 85340
Posts: 2
Cold misfire

I just purchased a 2017 SS 19k miles on cold start it misfires for the first 30-45 seconds of running. After that it idles and runs perfect. Anyone experience an issue like this?
C7mark2014 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old Apr 9th, 18, 12:31 PM
Senior Tech
Travis
 
Join Date: Oct 2017
Location: Wyoming
Posts: 311
Last month I had a 2017 SS that I rented in Florida for a drive down to Key West. It did the same thing on a cold start.
travisch is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old Jun 8th, 18, 04:43 PM Thread Starter
Probationer
Mark
 
Join Date: Apr 2018
Location: 85340
Posts: 2
Re: Cold misfire

Had a dead cylinder missfire cold. Took to dealer under warranty fixed first visit. 8 new fuel injectors remedied the issue. Been running better than ever for over 2k Miles since.
C7mark2014 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Tags
cold rough miss

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome