gremlins in my turn signals - Team Camaro Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old Oct 28th, 07, 12:19 PM Thread Starter
Senior Tech
Jerry
 
Join Date: Jan 2000
Location: camdenton,mo.usa
Posts: 259
gremlins in my turn signals

I've been fighting them for 6-months now first they didn't work at all they lever on the switch was loose took off the wheel and tighten the screw. replace two bulbs checked sockets finally got them to work driving down the road with headlites on the right turn signal started to glow brighter and brighter then it was solid like my right lite was on. Is it a ground issue? how would you check it out? I dont recall this happening when I drove it during the day but, with the top down I may not have notice any and all answers would be helpful thanks

molaker
molaker is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old Oct 29th, 07, 10:09 AM Thread Starter
Senior Tech
Jerry
 
Join Date: Jan 2000
Location: camdenton,mo.usa
Posts: 259
Re: gremlins in my turn signals

anybody out there?

molaker
molaker is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old Oct 29th, 07, 10:57 AM
Gold Lifetime Member
Jim
 
Join Date: Dec 1999
Location: Yorkville, Illinois USA
Posts: 22,121
Re: gremlins in my turn signals

If the dash indicator for a turn signal is on with the headlights, you have a bad ground on that side, could be front or back. How they behave with parking lights only on will tell you which.





To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
New website for my vert is coming together. Do ya like the slide show on the home page?
JimM is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old Oct 29th, 07, 09:16 PM Thread Starter
Senior Tech
Jerry
 
Join Date: Jan 2000
Location: camdenton,mo.usa
Posts: 259
Re: gremlins in my turn signals

Thank-you so if I understand correctly with my headlites on and it does it the problem is with the right headlite. If my parklites only are on its in the tail or front park lites is this correct?

molaker
molaker is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome