90 RS just wont run!! - Team Camaro Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old Apr 3rd, 08, 09:51 AM Thread Starter
Bryan
 
Join Date: Mar 2008
Location: Wisconsin
Posts: 20
90 RS just wont run!!

my 1990 RS will used to start and stay running for a while, but then when i would drive it about 5 minutes into my trip it would just die and not restart, or if it did it was only for a few seconds. now when i go to start it it will fire up and then just die. sometimes it sputters a bit and ill try to give it gas and it will just die. i have good fuel up to my fuel rail. im pretty sure its electrical. maybe something with the distributor or the coil pack?? please help.
catchmenow is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome