No dim beam - Team Camaro Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 9 (permalink) Old Mar 2nd, 09, 04:48 PM Thread Starter
Rory
 
Join Date: Mar 2008
Location: Ireland
Posts: 27
No dim beam

Hello i have parking lights and head lights but my dim lights do not work,could they be on a seperate fuse?or might i have to change the complete sealed hd lamps,Thanks for looking
Rory
R Kelly is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old Mar 2nd, 09, 05:29 PM
Senior Tech
 
Join Date: Mar 2002
Location: Austin, TX, USA
Posts: 5,277
Re: No dim beam

Bad dimmer switch or a partially separated connector at the dimmer switch perhaps?

Dave
========================
68 Coupe, 350 w/ Edelbrock Performer RPM heads, cam, intake, 700R4, Dave's small body HEI
dnult is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old Mar 3rd, 09, 09:12 AM
Retired
Jim
 
click's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Central Minnesota
Posts: 15,986
Re: No dim beam

Rory, what car? what year? Its best to always post that info. to guide folks to reply better. Give my best to County Limmerick, where my family came from.

Click..is Jim..former owner of a 69RS-LM1 350/255 - 700r
"There will come a time when you believe everything is finished,
That will be the beginning." Louis L'Amour
click is offline  
 
post #4 of 9 (permalink) Old Mar 3rd, 09, 05:49 PM Thread Starter
Rory
 
Join Date: Mar 2008
Location: Ireland
Posts: 27
Re: No dim beam

Hello how silly of me,i was half asleep never put the deails, its a 69 bb Camaro and greetings from Ireland
R Kelly is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old Mar 3rd, 09, 06:09 PM
Banned
Alan
 
98blackburb's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Indian River Chevrolet,
Posts: 3,632
Re: No dim beam

I had the same problem ,mine was a loose connection at the dimmer switch.
my Irish Brother, McCormick Here.
98blackburb is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old Mar 3rd, 09, 08:36 PM
Gold Lifetime Member
Ron
 
Join Date: Oct 2008
Location: Georgia
Posts: 569
Re: No dim beam

Same problem here, mine was a bad dimmer switch.

67 SSRS 350 Convertible, pwr top, a/c, and under construction
67SS/RSCONV is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old Mar 4th, 09, 06:36 AM Thread Starter
Rory
 
Join Date: Mar 2008
Location: Ireland
Posts: 27
Re: No dim beam

I would be better off ordering a switch so,lots of Irish connections i see Mc cormack is a good solid Irish name hello to you.Id love to be over your side of the water so many shows and meets not much over here sadly sure what can one do.
thanks for your help
Rory
R Kelly is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old Mar 4th, 09, 07:50 AM
Gold Lifetime Member
Ron
 
Join Date: Oct 2008
Location: Georgia
Posts: 569
Re: No dim beam

McAtee here

67 SSRS 350 Convertible, pwr top, a/c, and under construction
67SS/RSCONV is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old Mar 4th, 09, 03:18 PM
Banned
Alan
 
98blackburb's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Indian River Chevrolet,
Posts: 3,632
Re: No dim beam

98blackburb is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome