Lights wont turn off with car on - Team Camaro Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old Sep 8th, 09, 06:42 PM Thread Starter
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 2
Lights wont turn off with car on

Ok, I have had one weird day with this car. My car (97 3.8) has been sitting for year now. Other then me occasionally starting it and letting it has had zero action. Yes, I know this is a bad idea, but I had my license takin for possesion of Marijuana. Anyways now onto the car.

I started the morning by taking the car to get a new tire on the one that went flat. On the way there I don't recall any running lights, but I did notice my front driver side turn signal wasn't working. So, when I got home I tried getting my signal to work only to find the other front signal wasn't working either. Both back were fine. When I turn on the running lights both front signal bulbs light up. I bought a new car battery a few days ago and read that it could be the problem. So, I took I disconnected it and then reconected it making it tighter. Well this made both front signals respond. My passenger side one worked again, and my driver side barely pulses (I think my wire may be in bad shape). I will check that out more tomorrow. I think I can fix it.

Now, here is my huge problem that has me completely lost. My lights all turn on now as soon as the car starts. I'm talking headlights,tailights turnsignal lights (stay lit don't flicker). Why? It doesnt seem to be running lights because A)the tailights are also on and B) the headlights are bright and do not get brighter by actually turning the headlights on. They are already on without the switch being on. . . . . . . So, it's the switch yes? . .NO when the car is shut off, but key is still in I turned my lights on and off. they work exactly as they sould.

Are these how the Running lights work in this car? or do I have a problem. What is it?
Parrish is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome