Turn indicators on dash don't illuminate - Team Camaro Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old Apr 3rd, 10, 06:10 PM Thread Starter
bobfabie
 
Join Date: Nov 2009
Location: virginia
Posts: 11
Unhappy Turn indicators on dash don't illuminate

I need your help, please. 1968 camaro. Everything works, but the turn indicator arrows on the dash DO NOT illuminate. I hear the flasher and the exterior turn signals work, but no dash indicators. 4 way flasher also work, but the dash indicators don't illuminate. Both bulbs are good. All other bulbs/indicators on the cluster work. THANK YOU!!
bobfabie is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old Apr 22nd, 10, 07:04 AM
Senior Tech
Brian
 
Join Date: Feb 2009
Location: California
Posts: 133
Re: turn indicators on dash don't illuminate

have you recently replaced or removed the dash carrier assembly?
If so, check your grounds.
I had the same problem
brianstevens03 is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old Apr 24th, 10, 05:49 AM Thread Starter
bobfabie
 
Join Date: Nov 2009
Location: virginia
Posts: 11
Re: turn indicators on dash don't illuminate

Brian
Thanks for the response. Yes, I very recently R&Rd the cluster and I will remove it again to check the grounds. I overlooked the obvious. Thanks again.
bobfabie is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old Apr 27th, 10, 06:08 PM
Gold Lifetime Member
cb
 
Join Date: Apr 2009
Location: Bay Area, CA
Posts: 920
Send a message via Yahoo to flyingskibiker
Re: Turn indicators on dash don't illuminate

What was the result? I have the same problem. It happened after I tried to get my horn working again. All my lights work, just the turn indicators don't... I figured I burned up the circuit board?


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
'68 SS Camaro w/ a '66 427/425 28 year project and counting!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
flyingskibiker is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old May 7th, 10, 01:09 PM Thread Starter
bobfabie
 
Join Date: Nov 2009
Location: virginia
Posts: 11
Re: Turn indicators on dash don't illuminate

Sorry guys. Have gotten busy with work and have not removed my instrument cluster to follow up on the suggested remedy (ground). I'm very intrigued that flyingsbiker has the IDENTICAL problem. I'll do my part as soon as I'm back in town. Standby..
bobfabie is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome