Wiper pump does not pump - Team Camaro Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old Aug 7th, 13, 06:22 PM Thread Starter
Senior Tech
 
Join Date: Jul 2007
Location: Oakville Ontario Canada
Posts: 176
Wiper pump does not pump

History - completely rewired the car from front to back. I have bought two pumps tried both they do not pump. Windshield wipers work. I have a new switch just in case, but not installed yet.

Questions;

1. black wire on wiper motor bottom, black plug with yellow wire at the top light blue at bottom on wiper motor. Brown plug yellow wire at the top dark blue on the bottom to wiper pump. Do I have it connected properly ?

2. Steel cam gear connect to wiper motor, I could not get it off so I left it on and did not install the plastic one that came with the new pump. Is this a problem ?

3. Cam follower on the wiper pump does it go above the cam or below ?

4. If I have to replace the switch how do I get the knob off ? Do I just pull it or is there a trick ?

I liked to thank you guys for giving the me support we have in the past, this is the last step before safety after 3 months of working on the car. Without the support of this website I would not have come this far.
meusebi is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome