1968 Camaro. Help Please. No Blinkers Now - Team Camaro Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old Mar 27th, 15, 08:33 PM Thread Starter
Rob
 
Join Date: Dec 2014
Location: Seattle, WA
Posts: 13
1968 Camaro. Help Please. No Blinkers Now

Help. My blinkers have been working fine. I installed the backup light switch all of a sudden the backing switch doesn't work and now the blinkers do not work. I didn't do much with wiring, other than plug in the backup light harness. Any ideas? I checked and do not have power at the dash plug, I checked the fuse at the panel, and nothing. Is there a fuse somewhere else?

Rob
Griffir is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old Mar 28th, 15, 03:59 AM
Apprentice
Andrew
 
Join Date: Feb 2014
Location: Australia
Posts: 11
Re: 1968 Camaro. Help Please. No Blinkers Now

Hello Rob,
I would suggest undo the work that you did. Confirm blinkers work. Then check back up switch, power and the circuit to the back up lights. Then you could start the install again if everything checks out okay. It most case's it is normally the last person that touched it who caused the fault. Use a good quality Digital multi meter and test light.
Andrew
AndrewJ is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old Mar 28th, 15, 08:20 AM
Admin/Super Moderator
Brian
 
69-Pace's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Connecticut USA
Posts: 12,509
Garage
Re: 1968 Camaro. Help Please. No Blinkers Now

Check your fuse, the grounds, and for any loose or broken wires caused by the installation of the backup switch.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

1969 Z11 Pace Car - L48 350cid/300hp - 4 Speed Muncie 12 bolt rear.

Super Moderator Team Camaro
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
to send me a private message
69-Pace is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome