Car starts then stops - Team Camaro Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old Jun 6th, 15, 02:06 PM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Bob
 
MileHigh69's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Littleton, Co.
Posts: 516
Car starts then stops

I installed some new gages and changed some wiring around. Now I can start the car but it turns right off. I have a MSD 6 ignition. I seem to remember something related to the connection for the MSD. I know the small red wire is attached to a switched ignition. Which fuse on a 69 camaro is switched ignition. Any other thoughts on why it wont stay running. I have fuel injection also.

_______________________________
69 Camaro, Air Ride Suspension,
Procharged HO 454, 700R4, 12 bolt with Yukon axles, 3:73 gears posi, Pypes 2.5" X pipe with Borla XS mufflers. Retrotek Speed EFI, Ridetech suspension.
Rushforth rated X with Toyo tires. MSD 6 ignition.
Wilwood 6 piston Dynalite disc brakes with Hydratech booster.
MileHigh69 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old Jun 6th, 15, 05:19 PM
Senior Tech
mike
 
Join Date: Jan 2011
Location: east coast
Posts: 2,288
Re: Car starts then stops

Check the ignition switch, one wire powers the coil when cranking then another when not cranking. Sounds like the one cranking is fine, or you may have hooked the MSD in the power from the cranking position wire?
bigblockragtop is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old Jun 6th, 15, 07:08 PM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Bob
 
MileHigh69's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Littleton, Co.
Posts: 516
Re: Car starts then stops

is the IGN fuse on the fuse panel switched?

_______________________________
69 Camaro, Air Ride Suspension,
Procharged HO 454, 700R4, 12 bolt with Yukon axles, 3:73 gears posi, Pypes 2.5" X pipe with Borla XS mufflers. Retrotek Speed EFI, Ridetech suspension.
Rushforth rated X with Toyo tires. MSD 6 ignition.
Wilwood 6 piston Dynalite disc brakes with Hydratech booster.
MileHigh69 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome