Wiper motor - Team Camaro Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old Nov 29th, 04, 04:11 PM Thread Starter
 
Join Date: Nov 2004
Location: Northern California
Posts: 22
Post

I have a 69 camaro that I recently purchased. The wiper motor was in a box with no wiring attached. I purchased a new motor but I need to know which wires go where. The back of the wiper motor has three male spades (2 close together and 1 by it self). Can someone tell me what color wires go to which terminals? Thanks for any help. Ron
YC69camaro is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old Nov 29th, 04, 05:09 PM
Moderator
Guess
 
HwyStarJoe's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: New Taxes York
Posts: 15,365
Post

Check these past threads out:
https://www.camaros.net/cgi-bin/forum...;f=10;t=002133

https://www.camaros.net/cgi-bin/forum.../10/2988.html?

https://www.camaros.net/cgi-bin/forum.../10/2040.html?

*---------------------------------*


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

HwyStarJoe is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old Dec 2nd, 04, 08:35 PM Thread Starter
 
Join Date: Nov 2004
Location: Northern California
Posts: 22
Post

Thanks for the info it was exactly what I needed. I Wired up the new motor tonight and everthing works perfect. Thanks again!
YC69camaro is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old Dec 3rd, 04, 03:50 AM
Moderator
Guess
 
HwyStarJoe's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: New Taxes York
Posts: 15,365
Post

My pleasure!

*---------------------------------*


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

HwyStarJoe is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome