RS winshield pump washer motor-pump - Team Camaro Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old Jul 13th, 03, 08:05 AM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Mike
 
MStennes's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Central Washington
Posts: 1,326
Post

I cannot figure out what gives with this pump/winsheild motor are the RS versions different and which wires go where?
Thanks,
Mike

69 RS/SS vert tourer, LS7, T56, Baer, Hydrooost, GW, etc, etc,
Welfare is completely against freedom and the principles of american life, paying people not to work by stealing from the people who do is insanity.
MStennes is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old Jul 13th, 03, 01:47 PM
Moderator
Kevin
 
KevinW's Avatar
 
Join Date: Jul 2000
Location: Millstone, NJ
Posts: 11,040
Post

Mike, the RS versions are the same as regular except for the RS washer selenoid screwed above the motor. There would be an extra wire harness pigtailed off of the washer wires to energize the RS washer when the reg washer is energized.

What is the problem with yours?

Kevin

Kevin


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
KevinW is online now  
post #3 of 6 (permalink) Old Jul 17th, 03, 12:07 PM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Mike
 
MStennes's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Central Washington
Posts: 1,326
Post

Kevin,
My wires wont reach anyway I try it the ground seems to short which is odd since I removed it from there. Do you have any pics?
Thanks,
Mike

69 RS/SS vert tourer, LS7, T56, Baer, Hydrooost, GW, etc, etc,
Welfare is completely against freedom and the principles of american life, paying people not to work by stealing from the people who do is insanity.
MStennes is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old Jul 20th, 03, 04:58 AM
Senior Tech
Steve
 
mccorry's Avatar
 
Join Date: Apr 1999
Location: Grove City, Ohio, USA
Posts: 1,642
Garage
Angry

Here is a shot of mine.... my wiring harness was fried, so I made up a new one. The wires and plugs should actually be black...



Hope this helps....

Steve -
'69 Camaro RS/SS-350, TH350, factory air, factory AM/FM, factory tilt wheel, console w/ gauges - Daytona Yellow
- 1969 Van Nuys Camaro Database
mccorry is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old Jul 20th, 03, 04:38 PM Thread Starter
Gold Lifetime Member
Mike
 
MStennes's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Central Washington
Posts: 1,326
Post

McCorry,
yes that is exactally what I needed.
Thanks,
Mike

69 RS/SS vert tourer, LS7, T56, Baer, Hydrooost, GW, etc, etc,
Welfare is completely against freedom and the principles of american life, paying people not to work by stealing from the people who do is insanity.
MStennes is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old Jul 26th, 03, 01:06 AM
Moderator
Kevin
 
KevinW's Avatar
 
Join Date: Jul 2000
Location: Millstone, NJ
Posts: 11,040
Post

Here's mine. Better late than never [img]smile.gif[/img]

Kevin


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
KevinW is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome