Electric problem - Team Camaro Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old Apr 10th, 04, 10:33 PM Thread Starter
Moderator
Jeff
 
Join Date: Dec 2000
Location: Waipahu, Hawaii
Posts: 3,175
Post

Have a ford (yes I know a ford) Wagon that from time to time seems to crank over just a bit slower than most times and when it does start I have to re-adjust the clock and the radio needs to be re-programed also. Battery is 2 years old and seems to be charging ok but what gives

Jeff
IF YOU DON'T STAND BEHIND OUR TROOPS,
PLEASE, FEEL FREE TO STAND IN FRONT OF THEM !!!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
HawaiianCamaro is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old Apr 11th, 04, 08:56 AM
Senior Tech
Jim
 
Join Date: Nov 2002
Location: Ontario & Oceanside CA.
Posts: 1,321
Post

Check and clean all your battery terminals and ground wires. Sounds like some of that salt air in Paradise has had it's way with the FORD!
Jim
GMJim is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old Apr 11th, 04, 09:34 AM
Senior Tech
Jim
 
Join Date: Nov 2002
Location: Ontario & Oceanside CA.
Posts: 1,321
Post

Double Post?

[ 04-11-2004, 01:31 PM: Message edited by: GMJim ]
GMJim is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old Apr 11th, 04, 08:45 PM Thread Starter
Moderator
Jeff
 
Join Date: Dec 2000
Location: Waipahu, Hawaii
Posts: 3,175
Angry

Clean the terminals/cables already but still does it. Wont do it all the time but maybe 1 out of 10 starts. Guess Ill have them check it all out when I take it in for service this week.
Mahalo for your reply and Guess Ill go out yet this eveining and do the other ends of the cables and see if that works [img]tongue.gif[/img]

Jeff
IF YOU DON'T STAND BEHIND OUR TROOPS,
PLEASE, FEEL FREE TO STAND IN FRONT OF THEM !!!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
HawaiianCamaro is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old Apr 12th, 04, 02:47 AM
Gold Lifetime Member
Bruno
 
Join Date: Oct 2000
Location: Puerto Rico
Posts: 2,118
Post

Maybe starter bushings.

"Our affair with Camaros is a life sentence without the possibility of parole".
ORENCH is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old Apr 13th, 04, 03:05 PM
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2
Post

ford has a proble with there ignition switchs
cheak that also
stephen68 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome