Hideway headlights only hide on 67 RS - Team Camaro Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old Mar 5th, 00, 05:30 PM Thread Starter
Senior Tech
 
Join Date: Mar 2000
Location: Dtown PA
Posts: 820
Post

my 67 RS money pit has been driving me bonkers. whe I first bought the car from a guy in PA, he told me " just connect a battery, all the lights work fine" yeah right. the drivers side headlight cover opened 1/10th of the way then stopped. passenger side decicided not to wake up at all. after a saturation of Liquid wrench penetrating oil , I managed to have the drivers headlight cover open fine. it wouldnt close at all (later found out you need the key in the on position for that) but my Passenger light dont do anything, I can click the little switches and they click ok, I ran a continuity / voltage test on them and they are recieving current. BUT I cant figure out how to get the assembly out of the car to inspect the motor, or where the wires are for the motor, I looked in front of the battery, the junction block is there, but nothing going down to the lights. where do they hide the front harness.. I cant seem to find it...
Chris Edwards is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old Mar 5th, 00, 06:45 PM
Moderator
David Pozzi
 
davidpozzi's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Location: Central California, USA
Posts: 10,100
Post

It's up inside the left fender. The harness runs from the firewall up to a bracket inside the fender. You can see the bolt holding it, look at the inside lip of the fender near the windshield bottle. There are some relays and at least one circut breaker. The circut breaker can wear out and not pass voltage. It's a little metal rectangular can with two screws on it.
davidpozzi is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old Mar 6th, 00, 06:12 AM Thread Starter
Senior Tech
 
Join Date: Mar 2000
Location: Dtown PA
Posts: 820
Post

I will give it a shot and see what luck i have, are there 2 circut breakers, one for each headlight, that would be why only 1 works?

[This message has been edited by Chris Edwards (edited 03-06-2000).]
Chris Edwards is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome