temp gauge again - Team Camaro Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 8 (permalink) Old Nov 11th, 04, 09:55 AM Thread Starter
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 13
Post

hi guys ,need your help again. been threw all the past posts and got really good info on truble-shooting this gague problem. but what i am looking for is a good picture of the back of the temp gague wired up in the gague pod, i just can't seem to get it right. thanks
nowlin9 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old Nov 11th, 04, 10:12 AM Thread Starter
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 13
Post

sorry forgot to mention this is a 68 camaro with factory console gagues. thanks again
nowlin9 is offline  
post #3 of 8 (permalink) Old Nov 11th, 04, 12:40 PM
Senior Tech
Mark
 
Join Date: Sep 2000
Location: Shrewsbury, MA, USA
Posts: 6,509
Post

second link in the 4th post on this thread:

https://www.camaros.net/cgi-bin/forum.../10/1631.html?

[ 11-11-2004, 07:43 PM: Message edited by: Mark C ]

Mark Canning
1969 Indy Pace Car
350/300HP RPO Z11

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Mark C is offline  
 
post #4 of 8 (permalink) Old Nov 11th, 04, 03:02 PM Thread Starter
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 13
Post

thanks for replying markC but i did not find that post, my gauge reads all the way to the left when sender wire is diconnected and switch is on, when you ground the wire it goes all the to the right. so can assume the wiring is right,or can i? i would still like to see some pics on hoe the shunt wires behind gauge pod, thanks again
nowlin9 is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old Nov 11th, 04, 05:38 PM
Senior Tech
Mark
 
Join Date: Sep 2000
Location: Shrewsbury, MA, USA
Posts: 6,509
Post

The pictures of the rear side of the gauge housings are in one of the links referenced in that post:

https://www.camaros.net/cgi-bin/forum.../10/00647.html

Yes, it sounds like your wiring is correct, because thats what the gauge is supposed to do.

Mark Canning
1969 Indy Pace Car
350/300HP RPO Z11

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Mark C is offline  
post #6 of 8 (permalink) Old Nov 12th, 04, 10:34 AM Thread Starter
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 13
Post

got to say it again, YOU GUYS ARE THE GREATEST, i know have a working temp gauge, thanks everyone
nowlin9 is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old Nov 13th, 04, 08:02 AM
Senior Tech
Mark
 
Join Date: Sep 2000
Location: Shrewsbury, MA, USA
Posts: 6,509
Post

What was wrong with it?

Mark Canning
1969 Indy Pace Car
350/300HP RPO Z11

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Mark C is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old Nov 13th, 04, 02:32 PM Thread Starter
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 13
Post

i had the gauge connectors in the wrong place. thanks again
nowlin9 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome