left front signal/side marker on constantly.... - Team Camaro Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old Jun 17th, 01, 07:42 AM Thread Starter
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 2
Angry

Please don't shoot me for asking about a Trans Am problem but I thought you might be able to help me out....

It is an '81 Trans Am that my husband and I are building but we have a problem with the left front signal & side marker lights being on constantly. The light switch and flasher have been replaced. These two lights remain on even with the car simply sitting in the driveway doing absolutely nothing!

Thanks for your suggestions. We appreciate it ALOT!
Dawn* is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old Jun 17th, 01, 03:52 PM
Senior Tech
TOM
 
Join Date: Mar 2001
Location: MANASQUAN NJ. U.S.A.
Posts: 442
Cool

A test light is in order for this problem. You say the lghts are on even when it's just sitting there.
Somewhere along the line, it seems to me that a line is shorted , and is hot all the time, like before the fuse box.If when you turn off the running lights, all the other lights go out, the switch would at least be good. So you could splice the left running lights to the right side,then at least they would work together. hwever the left blinker light , will have to be traced out, as it can not be tied together with the right side.
Bad flasher maybe. good luck.
TOMSTV is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old Jun 18th, 01, 04:22 AM Thread Starter
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 2
Post

Thanks TOMSTV!

We continued to mess around with the car last evening and to our surprise, found out the problem was in the fuse box with the fuse that fed the computer and clock. The original motor was replaced with a '74 400 big block thus eliminating the need for the computer. I'm not sure why the light problem was connected to this particular fuse but the lights are operating fine now since the fuse was removed. Automotive wiring is surely quirky!

Again, thanks for your help.
Dawn* is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome