wiring diagram needed ASAP!! - Team Camaro Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 15 (permalink) Old Mar 23rd, 05, 05:07 AM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 251
Post

I need the wiring diagram for the dash cluster wires. I'm putting in a covan dash and i need to know which wires go where.

THANKS!!
maxharvard is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 15 (permalink) Old Mar 23rd, 05, 05:22 AM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 251
Post

Sorry, i should be more specific.

its a 68 camaro.
maxharvard is offline  
post #3 of 15 (permalink) Old Mar 23rd, 05, 05:23 AM
Gold Lifetime Member
Jim
 
Join Date: Dec 1999
Location: Yorkville, Illinois USA
Posts: 22,121
Post

What year? if it's a '68 with no tach, I have the pinouts and color codes written down at home, and can post them after work.

ok, i see 68 now, and i'll assume no factory tach? I have what you need, but can't get to it until after 5 today.

[ 03-23-2005, 07:34 AM: Message edited by: JimM ]





To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
New website for my vert is coming together. Do ya like the slide show on the home page?
JimM is offline  
 
post #4 of 15 (permalink) Old Mar 23rd, 05, 05:25 AM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 251
Post

Quote:
Originally posted by JimM:
What year? if it's a '68 with no tach, I have the pinouts and color codes written down at home, and can post them after work.
EXACTLY IT!!

Hardwiring the tach as we speak
maxharvard is offline  
post #5 of 15 (permalink) Old Mar 23rd, 05, 05:35 AM
Gold Lifetime Member
Jim
 
Join Date: Dec 1999
Location: Yorkville, Illinois USA
Posts: 22,121
Post

about all I can remember is the tan wire (top left as your looking at the front of the connector) is the guage illunination and the yellow wire is the fuel sender





To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
New website for my vert is coming together. Do ya like the slide show on the home page?
JimM is offline  
post #6 of 15 (permalink) Old Mar 23rd, 05, 05:36 AM
Moderator
Guess
 
HwyStarJoe's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: New Taxes York
Posts: 15,365
Post

Here you go....
http://www.gvtc.com/~rlaa/

I wish people would try the Search function more often.

*---------------------------------*


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

HwyStarJoe is offline  
post #7 of 15 (permalink) Old Mar 23rd, 05, 05:37 PM
Senior Tech
 
Join Date: Mar 2002
Location: Austin, TX, USA
Posts: 5,277
Post

Searching will turn up this question and answer more times than you care to count.

Dave
========================
68 Coupe, 350 w/ Edelbrock Performer RPM heads, cam, intake, 700R4, Dave's small body HEI
dnult is offline  
post #8 of 15 (permalink) Old Mar 24th, 05, 03:54 AM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 251
Post

Quote:
Originally posted by HwyStarJoe:
Here you go....
http://www.gvtc.com/~rlaa/

I wish people would try the Search function more often.
None of your links work.

Remove all the ?'s and they work fine.
maxharvard is offline  
post #9 of 15 (permalink) Old Mar 24th, 05, 10:26 AM
Moderator
Guess
 
HwyStarJoe's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: New Taxes York
Posts: 15,365
Post

Those aren't my links or page.
I'll let him know though.....

Geezer? You out there? What's the scoop with the links? The URL's for each of them ends in a question mark.

*---------------------------------*


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

HwyStarJoe is offline  
post #10 of 15 (permalink) Old Mar 24th, 05, 11:27 AM
Gold Lifetime Member
Jim
 
Join Date: Dec 1999
Location: Yorkville, Illinois USA
Posts: 22,121
Post

Joe, I think it's got something to do with his isp, different versions of explorer, & netscape. I have no trouble with explorer 6, but I've heard netscape doesn't like em at all.





To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
New website for my vert is coming together. Do ya like the slide show on the home page?
JimM is offline  
post #11 of 15 (permalink) Old Mar 24th, 05, 12:12 PM
Moderator
Guess
 
HwyStarJoe's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: New Taxes York
Posts: 15,365
Post

It does the same thing for me in IE6 and Firefox. There's ? on the end of each URL. Strange.

*---------------------------------*


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

HwyStarJoe is offline  
post #12 of 15 (permalink) Old Mar 24th, 05, 12:25 PM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 251
Post

Yea, i'm on FireFox and it adds that ? to every link.

No worries i figured it out though.

Thanks [img]smile.gif[/img]
maxharvard is offline  
post #13 of 15 (permalink) Old Mar 24th, 05, 03:31 PM
Gold Lifetime Member
Jim
 
Join Date: Dec 1999
Location: Yorkville, Illinois USA
Posts: 22,121
Post

hey max, sorry for the delay... if you're havin trouble deciphering those factory drawing, heres the pinouts.

If you're holding the original dash connector as it would plug in, pins toward you, wires away from you. these are the numbers on the connector body:

top row, right to left:
#1 tan wire, fuel guage
#2 temp light,brown
#3 Guage illumination, gray
#4 open
#5 open
#6 open

bottom row LEFT TO RIGHT:
#7 Power, ignition switched, Red
#8 Brake Light, blue / white stripe
#9 left turn, Light Blue
#10 OIL light, Tan
#11 Gen light, dark brown
#12 Rt turn, Dk blue





To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
New website for my vert is coming together. Do ya like the slide show on the home page?
JimM is offline  
post #14 of 15 (permalink) Old Mar 25th, 05, 04:37 AM Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 251
Post

Thanks Jim

That power wire... could it be hot pink?

thats what mine is.
maxharvard is offline  
post #15 of 15 (permalink) Old Mar 25th, 05, 05:38 AM
Gold Lifetime Member
Jim
 
Join Date: Dec 1999
Location: Yorkville, Illinois USA
Posts: 22,121
Post

yes





To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
New website for my vert is coming together. Do ya like the slide show on the home page?
JimM is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome