No Juice Anywhere - Team Camaro Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old Jun 2nd, 01, 06:13 PM Thread Starter
Senior Tech
Dave
 
Join Date: May 2001
Location: Frisco, TX
Posts: 385
Post

Was driving the car today. I stopped to get the kids some drinks at a fast food joint and when I came back out, nothing on the car would work. No horn, lights, anything electrical. I have 12 volts going into the regulator, but I can't find any power anywhere else. I assume the regulator is bad. Anyway to verify that? I couldn't find any loose connections or bad grounds. Would a failed regulator cause everything electrical to fail as well?

I can't wait for my manuals to arrive!!!

------------------
Dave Richard
68 RS/SS Convertible
350/295 Powerglide
daverichard is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old Jun 3rd, 01, 06:19 AM
 
Join Date: Apr 2001
Location: Oklahoma
Posts: 2
Cool

I had the same thing happen to me on IROC-Z.
I went through everything electrical checking for shorts and loose connections. It turned out to be a blown fuse wire. I have a four way split leading to the fan, stereo, and battery. The battery fuse was dead. I cut it out and replaced it with a new line and she started right up. If this fails to check out. Double check the connection on your starter wire. It may have came loose. Good luck!

------------------
JWL
dstroyr36 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old Jun 3rd, 01, 05:02 PM Thread Starter
Senior Tech
Dave
 
Join Date: May 2001
Location: Frisco, TX
Posts: 385
Post

Well the car is back on the road. I replaced the regulator and got voltage around the car. Problem was, it still would not crank or let anything electrical operate. I jumped it and everything worked. I have attempted to charge the battery, but it won't hold a charge. So either the regulator shorted and killed my battery, or the other way around. The funny thing is none of the fusable links smoked. I thought that is what they are supposed to prevent. Thanks for the help!

------------------
Dave Richard
68 RS/SS Convertible
350/295 Powerglide
daverichard is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome