blowing fuse!! need help!!! - Team Camaro Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old May 26th, 03, 06:16 PM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2001
Location: fort worth texas u.s.a.
Posts: 19
Post

1985 iroc every time i turn on the headlights i blow my courtesy lamp fuse. No running lights,no dash lights could this be my headlight switch? Any help would be appreciated.THANK IN ADVANCE!!!
big texas is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old May 28th, 03, 10:13 AM
 
Join Date: Oct 2001
Posts: 233
Post

You should check the wires where the headlights are. They might be corroded where the battery is. My fan kept doing the same thing. I took off the battery and noticed that the fan wires were being crushed and corroded by the battery being on top ov them. I had to replace the wires. Make sure that isn't happening to you.
4U 2 NV is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old May 28th, 03, 05:45 PM Thread Starter
 
Join Date: Apr 2001
Location: fort worth texas u.s.a.
Posts: 19
Post

Thanks I'll check it out and let you know!!!
big texas is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome