Blinkers - Team Camaro Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old May 9th, 00, 03:47 PM Thread Starter
 
Join Date: Feb 2000
Posts: 226
Yes, in minnesota we call them blinkers, not turn signals. LOL. Anyways, my left turn signal is slower than the right. And, when I'm driving with the headlights on, it is one "blink" every 5 seconds or none at all. The right side is fine? Dont understand man.
Baby68RS is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old May 9th, 00, 04:13 PM
Moderator
David Pozzi
 
davidpozzi's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Location: Central California, USA
Posts: 10,082
Check the ground connections on that side.
Blinkers???

------------------
The older I get, the faster I was!
davidpozzi is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old May 9th, 00, 05:42 PM
Senior Tech
Carl
 
Join Date: Apr 1999
Location: La La Land, CA
Posts: 2,707
Forgive him david, it gets really cold there.

------------------
Click here to see see my car and hear 5-speeds. http://www.geocities.com/casanoc
CarlC is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old May 9th, 00, 07:35 PM
Moderator
David Pozzi
 
davidpozzi's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Location: Central California, USA
Posts: 10,082
I went to Elkhart Lake to the vintage road races once. It was beautiful, It looked a little like the Central Valley in CA only greener. But I kept seeing signs for snowmobile crossings! For a guy from CA it was unimagineable!
When I went thru the gate and the cheerful ticket taker exclaimed "nice car". I didn't have the heart to tell her it was a standard issue rental car from the airport, dk grey olds, I think. It just struck me funny.
David

------------------
The older I get, the faster I was!
davidpozzi is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old May 10th, 00, 07:17 AM
 
Join Date: May 2000
Location: Cincy, OH
Posts: 2
This is a ground problem, no doubt about it. However, spend the $4 and get a new flasher relay to be sure. I had this happen when the inside of the lamp socket gets all corroded and cruddy. ALso possible to have a corroded Fisher Connector (wiring). Good Luck



------------------
John
CoolSST is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome