Driving lights wont work - Team Camaro Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old Feb 5th, 03, 07:11 PM Thread Starter
Senior Tech
 
Join Date: Oct 2000
Location: St. Louis, MO
Posts: 116
Hey guys,

The other day I got cop backed into me and broke my grill and head light. Now both head lights don't work. So until I get them fixed I got a pair of HELLA driving lights. I wired them like the schematic says but they wont light up. I thought that may I didn't wire it up right. When you put the power wire up to the battery you can hear the relay "clicking". So I hooked up the battery straight to the light and bipassed all the wiring, switches and relay to see if it would work and still will not light.

Any suggestions on how to test it?

Tony

------------------
obnoxious 67 camaro under construction. TH350/383 stroker w/ aluminum Edlebroc RPM heads,cam, and carb. Guldstrand mod, Hotchkis 600lbs springs. Next Hotchkis swaybar and disc brakes.This is a "Daily Driver" that still needs A LOT of work.
OBNXUS67 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old Feb 6th, 03, 03:24 PM
Team Member
John
 
JohnZ's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Location: Washington, Michigan USA
Posts: 7,728
The lights need a ground - if you run a jumper from the battery (+) to the feed terminal on the light and another jumper from the light's ground terminal to the (-) side of the battery and the lights don't work, the lights are bad. If they work, you don't have a good ground in the existing wiring.

------------------
JohnZ
CRG
'69 Z28 Fathom Green
JohnZ is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old Feb 6th, 03, 05:27 PM Thread Starter
Senior Tech
 
Join Date: Oct 2000
Location: St. Louis, MO
Posts: 116
Thanks,

Ill try it again.

------------------
obnoxious 67 camaro under construction. TH350/383 stroker w/ aluminum Edlebroc RPM heads,cam, and carb. Guldstrand mod, Hotchkis 600lbs springs. Next Hotchkis swaybar and disc brakes.This is a "Daily Driver" that still needs A LOT of work.
OBNXUS67 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome