69 Factory style tach question... - Team Camaro Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old Nov 13th, 18, 04:59 AM Thread Starter
Senior Tech
Al
 
Join Date: May 2005
Location: Central NY
Posts: 589
69 Factory style tach question...

Hi folks, I installed a factory style repro tach in my "non-tach" 69 X77 car SBC with MSD box and it seems to read OK at idle but high on the higher RPM's.
I had an aftermarket tach in this car before and it seemed to function properly.
The tach I installed was from my yellow car so I know it worked fine for 16 years or so in that car with factory tach wiring and unilite distributor.

So the question is.....What should the voltage be at the power wire for the tach out of the MSD box?
Or what would else could cause this issue?

Thanks!


BTW, the 302 is being built this winter but curious to this issue at the moment!

Mostly Camaros and FINALLY a Double Nickel
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Yellow69RSZ is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome