fuel level - Team Camaro Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old Nov 21st, 06, 12:07 AM Thread Starter
Senior Tech
Louis
 
Join Date: Jan 2005
Location: oakland
Posts: 166
fuel level

all i knoe is that the fuel sender is working but when i hit a corner someitmes it passes the full area and goes to the middle of the guage what could be the problem the ground for the tank is good
thanks louis
RaiderNation67 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old Nov 21st, 06, 02:27 AM
Senior Tech
John
 
parkbrau's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Stuttgart
Posts: 7,926
Re: fuel level

Make 100% sure the ground is good. Check the connections in the trunk, could they be loose? It may also be the beginning of a bad sending unit.

john
parkbrau is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old Nov 21st, 06, 03:21 AM
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 113
Re: fuel level

sounds like the sending unit is hanging up , but i would check the grouds before you drop the tank for the sending unit , good luck , chris
1967rsssconv is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old Nov 25th, 06, 01:14 AM Thread Starter
Senior Tech
Louis
 
Join Date: Jan 2005
Location: oakland
Posts: 166
Re: fuel level

i checked the ground it good so it could really be the sending unit itself
RaiderNation67 is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old Nov 25th, 06, 06:03 AM
Gold Lifetime Member
Jim
 
Join Date: Dec 1999
Location: Yorkville, Illinois USA
Posts: 22,121
Re: fuel level

What you're describing is a "loose connection" somewhere on the guages "sender input" It could be anywhere from the guage back, but is most likely the ground connection or the tan wire connection at the sender or the sender itself.





To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
New website for my vert is coming together. Do ya like the slide show on the home page?
JimM is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why Won't My Fuel Pump, Pump? Cameron Engine 4 Aug 7th, 06 12:54 PM
Ethanol denis68 Engine 50 Jun 9th, 06 12:44 AM
Fuel Pump lobe on Roller Cams zdld17 Performance 17 May 23rd, 06 06:08 PM
Carburetor or fuel line problems. 69 350/300hp llpainter Engine 15 Mar 25th, 05 09:49 AM
carburetor or fuel line problem? llpainter Tag Team 1 Mar 20th, 05 10:12 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome