Wiper problem, please help - Team Camaro Tech
Electrical & Wiring Troubleshooting electrical.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old Dec 7th, 06, 05:27 PM Thread Starter
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 110
Wiper problem, please help

i set up an appointment for saturday for my inspection and wheel alignment. This is my first car and i need it to get to work and school. It is a 64 malibu 4dr. I just installed an in-line sprayer as the one on the wiper motor doesnt work. I was just running the wiper motor for a few minutes after i got it hooked up. Maybe 2 minutes or 3 topps. Now it wont work. The motor is new. Fuse is fine. Before i stopped it would only go on sometimes. Could this be a switch problem. If so, can i pick these up eaisly. Any help would be great because if i need parts i need to order them ASAP. Thanks again.

i picked up a toggle switch today at napa. Hooked it up and nothing. I hooked my regular switch back up and, the wipers turned on for a second but the blades went down instead of up??? I dont know why, they stopped when they could go no further. I took the blades off, turned the motor on and the motor went back into part and would not turn on again. I know it is getting power as my sprayers work. The fuse is fine and switch works because it works sometimes. Anyone have any idea's? Thanks
Ryan's 64 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old Dec 7th, 06, 06:51 PM
Gold Lifetime Member
Kevin
 
SixtyAte's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: S. Eastern Massachusetts
Posts: 5,577
Re: Wiper problem, please help

I replied to your other post. Please try and post in the topic that best suits your question and avoid repetitive posts

Kev
SixtyAte is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old Dec 7th, 06, 06:55 PM Thread Starter
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 110
Re: Wiper problem, please help

sorry it is just kinda urgent and i know not all people go to all sections. I am having the car inspected Saturday because this is my daily driver. So i need to figure the problem quick.Thanks
Ryan's 64 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
68 Power Brake Problem BCOates Brakes, Suspension & Steering 0 Nov 21st, 05 06:06 PM
Wiper Blade Lacks Contact 94V6CHICK Troubleshooting 3 Sep 23rd, 05 06:35 PM
Help with Wiper Motor 67TahoeRS Camaro Tech 2 Aug 13th, 05 12:55 PM
windshield wiper problem CanCamaro Electrical & Wiring 3 Sep 16th, 04 02:28 AM
Wiper Problem 1967Camaro327 Electrical & Wiring 5 Oct 17th, 03 01:15 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome