Home page taking longer to load - Team Camaro Tech
Camaros.net Site Help Discussion Website questions, comments, suggestions and tech help.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old Jun 1st, 08, 05:55 PM Thread Starter
Senior Tech
Mike B
 
mb302rs's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Birmingham, Al.
Posts: 1,021
Home page taking longer to load

Just noticed that the home page has been takeing longer to load today. On both work (DSL) and home (cable) machines. Forums and classifieds still load quick Its been this way every since the update.

Mike B
69 RS Z28 X33
69 SS (badged) X11
68 Jane in pieces
68 RS/SS BB major project
69 firebird 400 project (Currently under construction ) Pics below
Still wingless.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
mb302rs is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old Jun 1st, 08, 06:03 PM
Gold Lifetime Member
Skip
 
Skeeter55's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: CA
Posts: 6,628
Re: Home page taking longer to load

Me too. I cant load it up on Explorer i have to use MSN now. Its probably the server.

I NEED TO HIT THE LOTTERY
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Skeeter55 is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old Jun 1st, 08, 06:03 PM
Al
Administrator
Al McKenzie
 
Join Date: Oct 1998
Location: Creston B.C.
Posts: 2,645
Re: Home page taking longer to load

Hi Mike. Yes, you are right. We have three servers in use and one of them is in a datacenter that went down last night from an electrical fire and 9000 servers are currently offline, including one of ours.

Some pages here pull information from that server and as it's offline it really messes things up.
they are telling us it might be back sometime Monday.

I modified our main page to remove the data and it's loading fast again. Was hoping it would only be a few hours delay.

Al
Al is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old Jun 1st, 08, 06:19 PM Thread Starter
Senior Tech
Mike B
 
mb302rs's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Birmingham, Al.
Posts: 1,021
Re: Home page taking longer to load

Thanks Al ,for the fast reply. I thought it might just be me. Should have known you were on top of it Thank you for all the work you do. This truly is the best site on the web.

Mike B
69 RS Z28 X33
69 SS (badged) X11
68 Jane in pieces
68 RS/SS BB major project
69 firebird 400 project (Currently under construction ) Pics below
Still wingless.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
mb302rs is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome