TC site login issue - Team Camaro Tech
Camaros.net Site Help Discussion Website questions, comments, suggestions and tech help.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old Mar 31st, 09, 10:00 AM Thread Starter
Senior Tech
Kevin
 
Join Date: Dec 2008
Location: Fort St John
Posts: 559
TC site login issue

I just had to work around the TC site log in, to post an answer and hoping someone can tell me whats the likely cause so I straighten it out. I was already viewing a post as a guest and tried to log in to post, I got the redirect screen but showed me as guest afterwards and could not post. Tried that several times no joy. Then tried closing the TC site and coming back logging on as soon as on site still no joy, after redirect screen still showing not logged in. Next closed all browsers cleared cache and cookies etc. restarted browser came to TC logged in on 1st screen, after redirect showed me as logged in, click on the thread I was going to reply on, the page changed and I'm no longer logged in. So went through the process again this time once it showed me as logged in I went to my user cp and moved around a little without going into any threads initially then went to the same thread and posted a reply, finally worked. Any ideas on what would cause this to happen?

My 68's resurrection thread


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Shandara is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old Mar 31st, 09, 10:09 AM
Al
Administrator
Al McKenzie
 
Join Date: Oct 1998
Location: Creston B.C.
Posts: 2,645
Re: TC site login issue

It sounds like your security settings are too high. Specifically the cookie settings.

In IE, top bar, click on Tools > Internet Options > Security - anything over Medium could cause this. While there, click [sites] and add www.camaros.net to the allowed list.

Also, make sure the [ ] remember me box is checked when you login.

Hope this helps.

Al
Al is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old Mar 31st, 09, 10:50 AM Thread Starter
Senior Tech
Kevin
 
Join Date: Dec 2008
Location: Fort St John
Posts: 559
Re: TC site login issue

Hi Al,

I'm using Firefox haven't touched IE in years. The thing is set up to clear all data inc. cookies when I close firefox. This is a new problem for me, I just took the system down formatted the hard drives and reinstalled my OS(little spring cleaning). I have set all my Firefox setting to the same as before taking my system down. Prior to doing the clean up had no issues. I do have remember me checked. I guess I could also mention this is my laptop and is running the exact same OS and Firefox settings as my house system(no issues with the desktop). WINXP pro 64bit. But you got me thinking about my security software which gave me a little hiccup after my reinstall, have look into e-protect a little deeper. Thanks.

My 68's resurrection thread


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Shandara is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old Mar 31st, 09, 12:29 PM
Retired
Jim
 
click's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Central Minnesota
Posts: 15,968
Re: TC site login issue

I use Firefox all the time, no issues with it here. It has to be settings in firefox or your XP or your anti virus system? Im not a computer guru but sounds like something is putting a brick under your tire there.

Click..is Jim..former owner of a 69RS-LM1 350/255 - 700r
"There will come a time when you believe everything is finished,
That will be the beginning." Louis L'Amour
click is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Team Camaro Tech forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address.
NOTE we receive a lot of registrations with bad email addresses. IF you do not receive your confirmation email you will not be able to post. contact support and we will try and help.
Be sure you enter a valid email address and check your spam folder as well.



Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome